Наш тим

}

Тамара Соломун

Оснивач / Директор

Тамара је искусан академски стручњак и учитељ. У образовању је радила последње две деценије и на међународном нивоу и у Србији. Поред магистратуре коју је завршила у Лондону такође поседује и диплому предавача. Тренутно предаје у Савременој гимазији у Београду. Тамара је такође и мамa троје деце.

Филип Бараћ

Идејни творац / Креативни Директор

Филип је искусан учитељ страних језика. Филип поседује интернационалну диплому предавача и иза себе има велико искуство у академском домену. У последњих пар година Филип је подучавао и учио децу, тинејџере и одрасле на различитим онлајн платформама широм света.

Тијана Марић

Главни професор

Тијана је професорка српског језика и књижевности у ОШ „Вук Караџић“ у Београду. У школи је запослена девет година тако да је кроз свакодневни рад са децом и додатну едукацију на разним семинарима и радионицама стекла искуство за рад на оваквом пројекту. За „Српску учитељицу“ осмислила је наставни план и све лекције са задацима за учење језика.

Милица Бјелобрк / Учитељица

Моје име је Милица Бјелобрк. Рођена сам 24.08.1998. године у Београду. Завршила сам „Шабачку гимназију“ 2017. године са Вуковом дипломом и наградама из области књижевности и социологије. Носилац сам титуле

Детаљније

Соња Ћурчић / Учитељица

Рођена сам 1993. у Београду. Од малих ногу сам се интересовала за књижевност. После бројних награда на такмичењима током школовања, уписала сам катедру за српску књижевност и језик на Филолошком факултету у Београду.

Детаљније

Катарина Савковић / Учитељица

Катарина Савковић (1992, Београд) је апсолвент на Филолошком факултету у Београду, на Катедри за српску књижевност са јужнословенским књижевностима. У периоду од четири месеца 2016. године радила је у Библиотеци града ..

Детаљније

Јелена Радешић / Учитељица

Моје име је Јелена Радешић. Студије Српског језика и књижевности завршавам на Филолошком факултету Универзитета у Београду. Годинама држим часове из области језика и књижевности.

Детаљније

Биљана Филиповић / Учитељица

Биљана Филиповић − дипломирани професор српског језика и књижевности. Основне и мастер академске студије завршила сам у року на групи Српски језик и књижевност, на Филолошком факултету у Београду.

Детаљније

Јелена Мунћан / Учитељица

Рођена сам 1988. године у Кикинди. Након завршене Гимназије „Душан Васиљев” у родном граду, уписала сам српски језик и књижевност на Филозофском факултету у Новом Саду, где сам и мастерирала.

Детаљније