Лекције од 45 и 25 минута
Погодне за све нивое
Погодне за све узрасте

Pay as you go    

Пакет "Pay as you go" је погодан за све старосне групе и за све нивое. Предност овог пакета је интеракција један на један и индивидуалан разговор са наставником при чему ће ученик имати пуну пажњу са наставником током лекције o 25 или 45 минута. Часови се одржавају уживо са учитељицом из Србије и потребно је да се резервишу унапред. Часови ће се одржати путем наше виртуалне учионице са наставником из Србије.

Индивидуалне лекције – један на један

  • часови од 25 или 45 минута
  • лекције уживо са учитељицом

Методе рада & наставни план и програм


Наставни план и програм представља ауторски рад тима "Српске учитељице", прилагођен је деци и младима у дијаспори и представља потпуно иновативан концепт у учењу српског језика.Лекције су осмишљене тако да се језик учи кроз разговор приликом чега се инситира на интерактивној методи и осамостаљивању ученика у раду. Не форсирају се сувопарне граматичке дефиниције и фокус је усмерен на мотивацији и оснаживању ученика да што пре и што лакше проговоре српски језик. Лекције садрже теме које су у вези са српском културом и традицијом, свакодневним животом у Србији, географијом историјом и другим занимљивостима.

Научите српски језик уз нашу помоћ

Лекције садрже задатке који ученике подстичу на самосталан рад. Задаци су осмишљени тако да уз помоћ њих ученици увежбавају писање и читање на ћирилици, уче нове речи и проширују постојећи фонд речи и увежбавају се у разумевању прочитаног текста на српском језику. Лекције представљају комбинацију озбиљног учења и учења кроз забаву где ученик није пасиван слушалац већ активан учесник у раду и примању знања. Све лекције ће бити искључиво на ћирилици.